Latest Movie :

Pretty Little Liars



Είδος ταινίας: Drama | Mystery | Thriller
Δημιουργός: Marlene King
Τηλεοπτικό Δίκτυο: ABC Family
Παραγωγoί: Leslie Morgenstein, Bob Levy, Oliver Goldstick, Marlene King
Ηθοποιοί: Troian Bellisario, Holly Marie Combs, Ashley Benson
Παραγωγή: 2010/USA
Διάρκεια Επεισοδίου: 43 λεπτά (περίπου)
Βαθμολογία: 7.8/10 (45,985)



Υπόθεση:


Το Ρόζγουντ είναι μία τέλεια μικρή πόλη. Τόσο ήσυχη και γαλήνια, που ποτέ δε θα φανταζόσουν ότι κρύβει τόσα πολλά μυστικά. Μερικά από τα χειρότερα ανήκουν στα πιο όμορφα κορίτσια της πόλης, - την Άρια, τη Σπένσερ, τη Χάνα και την Έμιλυ -, τέσσερις αποξενωμένες φίλες, των οποίων τα σκοτεινότερα μυστικά ετοιμάζονται να αποκαλυφθούν.
Πριν από έναν χρόνο, η Άλισον, η "αρχηγός" της παρέας, εξαφανίστηκε και τα κορίτσια ορκίστηκαν ότι δεν πρόκειται να έλεγαν ποτέ τί συνέβη εκείνη τη νύχτα. Πίστεψαν ότι τα μυστικά τους θα τους έφερναν πιο κοντά, αλλά τελικά έγινε το αντίθετο. Από την άλλη, ποιός μπορεί να πει ποιά είναι η αλήθεια στο Ρόζγουντ. Φαίνεται ότι ο καθένας σε αυτή την πόλη λέει ψέματα για κάτι.
Τώρα, καθώς το μυστήριο που περιβάλλει την εξαφάνιση της Άλισον έρχεται στην επιφάνεια, τα κορίτσια αρχίζουν να δέχονται μηνύματα από κάποιον "Α", τα οποία λένε - και απειλούνε - για πράγματα που μόνο η Άλισον γνώριζε. Αλλά δεν μπορεί να είναι η Άλισον. Μπορεί; Όποιος κι αν είναι, φαίνεται να ξέρει όλα τα μυστικά των κοριτσιών, και να παρακολουθεί κάθε τους κίνηση. Τα κορίτσια έγιναν πάλι φίλες, αλλά θα στηρίξει η μία την άλλη άμα τα σκοτεινά τους μυστικά έρθουν στο φως;
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. GMT4U Team - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger